Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06.01.01
20.39



tu små troll


tu små troll
på tuva satt

så var och en
lyft av sin hatt

hälsa sin nästa
så försiktiga att

ingen trilla
där av




Prosa (Fabel/Saga) av Tobias Hedlund
Läst 711 gånger
Publicerad 2006-01-02 11:52



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
du trippar på små trollfötter här,
snyggt och len i mun
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund