" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkast till en sångtext. Jo, till en tango så klart... :-) (med klar och tydlig referens till tango-klassikern "Tango Jalousie")




Tango för trånande par

 

Ett steg hit

ett steg dit

en sväng

och

så en till

En hand runt min hals

är ingen vals

nej inte alls

För det är Tango

Äkta tango

C'est la Vie

Dra ner min jalusi

 

Jag älskar dig

när du håller mig

Jag för dig fram

och kursen är klar

du flyger genom luften

och med en knyck

jag böjer dig bakåt

För det är Tango

Äkta tango

C'est la Vie

Dra ner min jalusi




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-09 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström