Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blotta sig för främlingar

Man kan undra varför det brukar
kännas lättare att blotta sig själv inför främlingar
jämfört med nära och kära

Kanske kan det bero på att det smärtar
mer att bli ifrågasatt av nära och kära
även fast de bara vill väl

Det bästa är att det aldrig är försent att
fördjupa sin relation med nära o kära eftersom
de alltid finns där för dig

Det gäller bara att inte vänta för länge
då ingen lever för evigt




Fri vers av Schackpoeten
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-10 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten