Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN DAG ÄR DEN ANDRA LIK

En hastig blick i spegeln
Väskan i handen
Mot nya mål

Snabba steg på asfalten
Greppandes nyheter i farten
Röd gubbe

Nästan framme
Larm av
Kaffe

En ny arbetsdag har börjat




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2011-07-10 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP