Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande huvudvärk

Huvudvärken pulserar
Ökar för varje andning
Mina öron har fått sår
av dina ord
som upprepas
om och om igen
i en ström




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 108 gånger
Publicerad 2011-07-10 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta