Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällskaffet

Kvällshimlens sken skimrar,
svalorna svävar lågt.
Skratt hörs högt då
kaffet dricks innan
kvällen intar sin form.




Fri vers av Filosofen2
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-11 00:12



Bookmark and Share


  Anna*
Jag sätter mig just nu med en kopp och hör skratten i den ljumma kvällen. Fint!
2011-07-16

    ej medlem längre
fin stämningsbild
2011-07-11

  Ari Viklund
kan höra sena skratten
glatt eka mellan husen
och grannar lyssnar till
liv av hjärtas glädje vill
2011-07-11

  mickech
Njut av kaffet!
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2