Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjäder

din röst är en viskning
ditt namn är en sång
ett gnisslande tåg
på en regnig perrong

dina ögon är havet
din doft en galax
din hud är en vind
mot min kind

ditt hjärta är svart
din skatt
är ditt skratt
en vind att försöka få fatt

din dröm är mitt mål
det känns så tryggt
i en bottenlös skål
en flykt




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-13 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|