Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar sorg

Det doftar sorg
i det evigt kalla landskap
som kallas svek
Med vassa naglar
skriver hon in sitt namn
i hans sargade rygg
En bestraffning
utan någon ljusglimt
av nåd...
Det doftar järn
Blodets kännetecken
Hjärtat vrider sig
i ordlös plåga
Det doftar hopplöshet
i landet utan kärlek




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 73 gånger
Publicerad 2011-07-11 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta