Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magin brann ut

Magin brann ut
Var det så
det skulle sluta?
Var allt som förut?
Staden har släkts
Du är lika ensam nu
som då..
Var det en snöstorm
jag såg i din galna blick?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 84 gånger
Publicerad 2011-07-11 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta