Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Produktplacering

Jag är en produkt av

arv och miljö

av kommersiella krafter

tillgång och efterfrågan

kultur och natur

Jag är placerad här

i detta sammanhang

i syfte att göra något

förmodligen

 

Så jag är härmed

produktplacerad

även på denna sajt

lätt konfunderad

sitter jag något tajt

och

väntar på

nästa steg

i utvecklingen




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-11 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström