Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast av värde

Mörkret byttes ut mot ljus
religiöst en omvänd Mosebok
Ingen miljöbeskrivning
Det enda läsaren får veta
är att "jag" och "vi"-perspektivet
är i en ljus plats
som skiftar mellan varmt och kallt
"Jaget" tror först att han drömmer
men senare förstår han
att så inte är fallet
För "vi"-perspektivet finns inte rum
bara tid
Eftersom "vi" inte har några kroppar
så är tiden överordnad rummet
"Jag" och "vi" har olika begreppsvärldar
"Vi" kan inte relatera till "jagets" svar
Vem är överordnad av dessa två?
Jag skulle vilja påstå att det är "vi"
"Jag" vet inte vem han är
Han är ingen allsmäktig Gud




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 67 gånger
Publicerad 2011-07-11 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta