Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av 80-tals gothgruppen "Love like Blood". Deras musik får min kreativa ådra att blomstra.:)


Love like Blood

Låt dina vassa tänder
tömma hennes svaga kropp
på varje droppe blod
Lämna glödande spår
över varje cm hud
Vi ska fira vår kärlek
i sammetsmjuk mörk värld

Där kärleken är
som det röda som flyter
under deras bräckliga hud




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 80 gånger
Publicerad 2011-07-11 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta