Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad identitet

Förlorad identitet
blev till ett öppet sår
av fördriven tid




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 90 gånger
Publicerad 2011-07-11 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta