Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

min längtan och min vilja
kväver och berövar

oss

oss







Fri vers av micke marin
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-11 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin