Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattar nog inte ändå

Jag överdriver inte ens

När jag säger att jag gråtit miljontals tårar

Och det jag undrar

Är om någon enda av dem

Egentligen gjort det minsta ont




I dig




Fri vers av Line W
Läst 474 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-07-12 00:01



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Skarp ammo ! en femetta !
2011-08-03

    ej medlem längre
Insikt smärtar!
I egoisternas värld betyder andras tårar inget, möjligen besvär-tyvärr!

Du skriver så jävla rakt på och ärligt-det gillar en gammal grålle!;)
2011-07-27

    Vittra
Ja, det har jag också undrat... Stark, träffande text på så få rader. Snyggt!
2011-07-15

  M_Franke
6 rader som är något av det vackraste jag läst, mkt berörande
2011-07-12

    Herr Ångest
Mycket bra skrivet i all sin sorgliga smärta.. Inte bra orden i sig utan också hur du använder dig av radbrytningar för att skapa en viss effekt i läsningen.
2011-07-12

    ej medlem längre
Väl fångat...
2011-07-12

  TT
...mycket bra formulerat...väcker tankar och ger bilder...gillar!!!
2011-07-12

  Anna*
Suveränt starkt skrivet! Applåder och bokmärke
2011-07-12

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
De där sista två orden, som "nästan är inslängda efteråt" bjuder på en intressant vändning. Bravo!
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W