Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina bokstavslösa ord

Hur fan jag än vrider och vänder på det
Så blir det ett ganska stort problem
När man hatar lögner
Men sanningen gör för ont
Och jag orkar fan inte ens försöka hitta på någon slags låtsasvärld
Som jag kan stå ut med att leva i

Jag önskar så in i helvete
Att jag kunde säga att jag skiter i vad du tycker om mig
Men det är ju inte ens pyttelite sant
Och när jag inte ens kan skriva
Blir jag både mer OCH mindre galen
Utan orden är jag ingenting

Kanske skulle jag kunna gråta
Men det vet jag inte
Jag vågar inte ens försöka
För då kanske jag aldrig skulle kunna sluta

Jag vägrar att acceptera att vi antingen ska krocka
Eller springa om varandra
Och aldrig mötas på riktigt

Visst, det jag säger
Det fattar du precis
Men när det gäller sådant jag skulle vilja säga
Fast jag inte kan eller vågar
Så är du helt lost

Och kanske är det jag behöver allra mest
Just nu
Någon som kan höra och förstå



Mina bokstavslösa ord




Fri vers av Line W
Läst 443 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-12 01:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är en text i min smak-ärlig och mycket kraftfull!

Tråkigt att inte människor tänker som du-bortom ord,menar jag!
Om människor tänkte som du,skulle vi ha en betydligt bättre värld,där även andra djur och växter var betydelsefulla!

Så tänker jag kring din fina text min vän!
2011-07-27

  Lars E Jönsson
Igenkännande text, skriv ett ord kan hjälpa vem vet. Du är en lysande skribent
2011-07-26

    Vittra
"Jag vägrar att acceptera att vi antingen ska krocka
Eller springa om varandra
Och aldrig mötas på riktigt" Här lyfter texten som mest, briljant! Hög igenkänning...
2011-07-15

  M_Franke
Självutlämnande och starkt, vet hur du känner, vet precis......så kram
2011-07-12

    ej medlem längre
Starkt beskrivit

Starka känslor

Starkt resultat

Starkt..helt enkelt
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W