Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3D

 

multimedia

mångkulturell

oändligt antal kanaler

för skräp, kultur och nyheter

bredband

ständig uppkoppling

 

det går att koppla av

koppla bort

stänga ner

en stund

 

inga mail

inga sms

bara jag

på promenad

 

att inse

att livet

går att

uppleva

i

3D




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-12 11:07



Bookmark and Share


  stenhur VIP
ja bruset är ibland så högt att vi måste skärma av det för att inte det skall skärma av verkligheten!
2011-07-12

  Anders Nordlander VIP
ja vi har ju det gratis dessutom
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström