Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa,jag bestraffar ditt väsen genom att ge dig samvete!

Ego sum lux mundi ekar Jupiters ord på väggen
"Jag är världens ljus"
Vidare kan man läsa om älskarens sorg att tvingas älska
Hjärtat blöder vid den insikten
Hur kan han veta exakt hur mitt liv är uppbyggt?
Varje sten,varje pusselbit
Ja,stackars människan som har ett samvete
Men kanske är vi för kloka för vårt eget bästa?
När jag läste om ditt självmord,endast 17 år
knöt sig en snara runt mitt medvetande
Vad är det för samhälle vi föds upp i
där hundratals trasiga själar bleknar
tills de nästan inte längre syns?
Jag kände dig inte men du får nytt liv
genom alla hennes bilder
Smärtan sprider sig längs nervsystemet
och jag faller ner på knä
Ber om nåd!Vad hade jag inte gett
för att få sluta tänka,känna om ens för en liten stund




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-12 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta