Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där riktiga kärleken

Den där riktiga kärleken
överlever döden
Två själar som var menade
att vara tvillingar
Länkas ihop av silvertråd
Ja,likadana trådar
som Drömmar vävs av




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 93 gånger
Publicerad 2011-07-12 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta