Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrisk förförelse

Tungan glider snabbt
över huggtänderna
Läpparna säras lätt
Kom till mig i skydd
av mörkrets famn
Låt dig väl smakas
av min röda dryck
Penetrera spröd vit hud
Låt mig vara ditt offer
Rita osynliga mönster
på min rygg
med dina vassa naglar
och skapa bloddroppar
som konst
En skräckromantisk älskog
för att hylla De Uråldriga




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-12 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta