Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har aldrig hörts

Hon låter så anklagande när hon säger
"Det var så längesen"
Som att det var mitt fel
att vi aldrig hörs

Hon sätter på en kran
som jag lyckats ha avstängd i veckor
Det forsar

Som att det var mitt fel
att vi aldrig hörs

Jag ringer aldrig
för det finns ingen att ringa längre

Vi har aldrig hörts
Hon har hörts
så är det MITT fel att VI aldrig
hörs?




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-12 21:51



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
Ja...envägskommunikation.
2011-07-17

  stella
Envägskommunikation...
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP