Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Ringklockan övertäckt av spindelnät.

Brevlådan igenrostad.

Telefonen full av damm.

Här bor ensamheten




Fri vers av Berra Bäver
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-13 14:39



Bookmark and Share


  Rosen VIP
tungt för ensamheten...
stilrent/sorgset
2011-07-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
***WHAT***
Jag undrar blott
men nu har Du då
en kommentar fått!
Ifrån en som fr o m nu
önskar Dig bara: Allt gott!
***********************
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver