Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskerad

mitt ansikte är en bättre lögnare än mig

det är som om man bar en mask

varje dag, varje sekund av varje dag

någonting som talar med andra

genom att bara finnas där

den ljuger så perfekt

spelar ett litet skådespel för världen

jag vet inte om jag gillar det den säger men

det är klart att den underlättar

att vandra omkring med en uppsyn av vad man känner sig på riktigt

ja du... det är inte acceptabelt att skrika i snabbköpet

... men det vore så (h)ärligt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 183 gånger
Publicerad 2011-07-13 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen