Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här var ett mord,ödets tillstånd

Du kan fortfarande
höra det i marken
Vibrationerna när de marscherade
Stolta pojkar som lekte män
i ett flermiljonskrig
De är spöken nu
Det här var ett mord
Ett ödets tillstånd
Att vara på fel plats
i rätt tidpunkt
De är inte stolta
över allt blod
som spilts till ingen nytta
Människan är en varelse
som fått otaliga gåvor
Kanske är det för lätt
att missköta detta?
Att ta flera miljarders liv
med ett kallt hjärta
Människa,du är så enkel
Ack,så komplicerad
på samma gång
En gåta utan svar?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-13 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta