Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

darkness

Älska mig som mest då jag förtjänar det minst .
Älska mig som bäst då jag behöver det mest.
Finns för mig då dom svarta hålen drar i mig .
om du så ska slita av mina armar , dra upp mig för helvete


DeT Är MöRkT HäR!




Fri vers av monochromatic
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-13 21:46



Bookmark and Share


    Ken Cassel
finns för mig då de svarta hålen bara drar i mig
:)

Mvh

Ken
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

monochromatic