Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar så jag nästan kryper ur skinnet

Jag längtar så grymt efter dig.

Jag längtar så...

så...

jag hittar inte orden...

för hur jag längtar.

Jag längtar så grymt...

Så grymt...

Efter dig.

Så grymt att jag nästan kryper ur skinnet.

Av längtan efter dig.

Längtar du?

Efter mig?




Fri vers av Amorina
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-13 21:52



Bookmark and Share


  Glensan
Underbar text Bokmärkes
2016-07-13

  Anna*
Ja, så kan längtan drabba ♥ Orden fattas i all uppslukande längtan.
2011-07-15

    Ken Cassel
Ur ditt skinn som du nu bara kryper ur, så är jag genast bara där och fångar upp dig
:)

Kramar!
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina