Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsen bleknar i tvätten

Jag känner mig smutsig
Radera mig

Men jag måste tro på att det här är lösningen
trots att den går emot alla principer som någonsin stakats i mig
och hela min form

För med en sjuk människa gäller inte samma spelregler
Med en sjuk människa tvingas man själv
spela med

Tiden läker alla sår
eller åtminstone gör den de mindre blödande
Även smutsen går bort
eller åtminstone bleknar den
för varje tvätt




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-14 10:37



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
Tack, fina kussen! Och tack fina Lisa! Vad skönt med någon som förstår... och du har så rätt! Så otroligt bra uttryckt, "kompromissa sig skyddslös".
2011-07-17

  Ex¤animo
"Jag känner mig smutsig
Radera mig"

vilken känsla du förmedlar
och vilken inledning...
2011-07-14

  lisa"puzzle"svensson
Känner igen. Gäller bara att inte kompromissa sig skyddslös.
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP