Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom slutet





Det jag allra innerligast vill är att få kyssa din svarta smärta
Din svåraste sorg vill jag hugsvala, kom visa din själs hjärta


Kom älskade låt oss ge oss hän i den gudomliga kärleksnaturen
Genom alla problem och konflikter önskar jag se dej ledd och buren


Jag vet att Gud kan ge oss all satisfaction
Jag håller på att bli en ny och fri person

Kom nu ger vi oss hän och förbi
I kärleken låt oss jubla och förbli

Nu kysser jag dej strax ja snart
Allting kommer att bli underbart

Inom oss lyser välsignelsens mättande glöd
Nu är det slut på all meningslös strid och nöd.

 

 

 

 






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 13:44



Bookmark and Share


  Anna*
Fin och kärleksfull vädjan!
2011-07-14

  Linda CH VIP
Vackra lite ålderdomliga ord bildar en alldeles speciell känsla. Som taget ur Gamla testamentet. Fint!
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP