Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är det första jag skrivit på rätt länge som jag är riktigt nöjd med. Men det beror nog på att jag har så starka känslor associerade med den. Så hoppas ni utan dom känslorna tycker den är bra ändå :P


Jag dog litegrann mellan orden

Jag krossar ett minne med handen
Tror jag skar mig men ingen kan se

Och jag vänder mig innåt och faller
För på insidan skar jag mig mer

Och på utsidan rasar fasaden

Och jag kan inte fortsätta le

Och jag dör litegrann mellan orden

När jag skriker helt tyst efter mer




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 1135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-02 18:49



Bookmark and Share


  Lollan_
vackert bra bra bra!
2007-01-24

  Sofia i hatstaden
Texten flyter på väldigt bra , det var det första jag tänkte när jag läste dikten. och även att den är rätt kort och vanliga ord används så
är den gripande.Bra!
2006-07-16

    Mahogny
Jättejätte bra! Tyckte mycket om Fallna tårars höst också..
Dina dikter är det bästa jag läst på länge.

kram /Sandra
2006-07-15

  yoyyo
WOW och japp var verkligen nöjd med denna text! mycket bra
2006-07-08

  Tove Meyer VIP
jättevackert! starkt och blottande skrivet.
2006-04-24

  Marlene Anna Linnéa
tror dina känslor färdas genom tid och rum.... för visst känns denna! jättebra.
2006-04-10

  josefina
Sa javla snygg!!!!!!! Och sorglig, kanslosam och ja, vacker helt enkelt. Tack!
2006-04-06

    vilsen
wow, den här var underbar ! ja, jag tycker den var bra, trots att jag inte känner det som du gör. men eftersom du inte skriver allt, berättar för mycket, är det lätt att ta in sina egna tankar ! du är grym :D
2006-03-07

  Sjörövarbabe
Fint som fan =) Du vet verkligen hur man förmedlar känslor genom ord.
2006-03-05

    Isabel Alvarez
klockren! vilken känsla för takt.

jättefin men samtidigt så enkel,
2006-02-28

  Queen_of_Rain
Makalös rytm har du killen! blir helt stum.. ditt ordvasl är också perfekt!! är helt forundrad
2006-02-28

  Pona
Som en käftsmäll, kraftfull och solklar.
2006-01-20

  kärleksbarn
omg. du är ju helt otrolig...den här blir det bokmärke på!
Tack!
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson