Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens bästa ironi.

"Oooooo.....pity. My favorite snack, next to dog shit."

~Lucian Roman,Från bokserien "Mark of the Vampire"




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 115 gånger
Publicerad 2011-07-14 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta