Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken

Draken såg allt
med sina ögon
Hon såg elden
som brann i staden
Barnens skrik
av smärta
Kvinnornas gråt
Draken såg
på krigarna
som plundrade
och våldtog kvinnor
Hon tänkte
att människosläktet
var märklig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 120 gånger
Publicerad 2011-07-14 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta