Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
litet sommarskoj bara.... nu med tillägg av Tor-Björn (Mr T)


Rimlek

Har ni hört - Skandal!
Hit kom en vandal
som slängde sin sandal
igenom en portal
till vår Sakrala Sal

Vilken schakal!
Han stack på pedal
längs Stadions oval

Fatala våra kval
inför en Skurk så hal
en slik ger inget val
än "Lösningen" total.




Bunden vers av walborg
Läst 460 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-07-14 21:25



Bookmark and Share


  Maria T
En rolig text
med fina rim
2011-08-14

  jörgen g
Strålande!
2011-08-07

    ej medlem längre
Rim kan välsigna
väl använda
och här
kommer de
till sin rätt :)
2011-07-30

  aol
applåder vännen för en rolig text med fina rim,
2011-07-21

  Epione VIP
Hur såg han ut?
Var han lång och smal :))
Toppen rimmat och virkat.
En skål hallon till dig,med ett blåbär, de andra åt jag upp i skogen.
Blå tunga nu...hihi
2011-07-21

  Linda CH VIP
Applåder för dina fina rim!
2011-07-17

  Heikki Hellman
Jag vill skicka dig ett rim till!
Soolfarit skriinaa (solvargarna grinar)
fåkelit sungaa (fåglarna sjunger)
puut gungaa (träden gungar)
ja skönes käy (och på sjön går det)
snadit fåågut (små vågor)

Sommar i Helsingfors på 1920-talet
Citat ur boken "I mörkret är alla kattor gråa"
Talesätt, rim och ramsor från Svenskfinland
2011-07-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Han rymmer med pedal
längs stadions oval.

Bravo!!
2011-07-14

  ULJO
Fina och påhittiga rim
2011-07-14

  Minkki VIP
Applåd kära vännen Wal-
borg för ditt roliga ordskval!

(jo, jag vet, det blev ingen rytm i det där, men jag blev nu bara så glad!
2011-07-14

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg