Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lärare Ulrik på gymnasiet var inte klok någonstans..Men då och då kläckte han ur sig något roligt.


Citatet av Ulrik.

"Du ska inte lyssna på snoppen
för den säger ingenting" ~Ulrik




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta