Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medan vi stod och tittade på Patrik Isaksson sa min väninna att hon ville ha hans autograf som minne efter denna kväll. Som ett trollspö stod han mitt framför oss mitt i folkvimlet utanför Speakers


Karnevalen i Landskrona

Mellan den 14- 16 håller karnevalen på.
Patrik Isaksson sjöng i går kl 23.
Denna konsert var så underbar och mycket sånger
jag kan utantill.

Min lilla dotter på åtta har honom som sin största
idol. Hon lockade ut mig och min granne, som
dessutom är min bästa vän. Tillsammans fick vi ett minne
vi aldrig glömmer.

Utanför Speakers stod vi och pratade, då trädde han trädde
ut mitt framför oss. Jag hann säga efter mitt hoppande
att han sjunger helt gudomligt, samt är vår största idol.
Han sträckte ut sin han och nådde min innan han snabbt
drog den tillbaka.

Min dotter kallade på ytterligare en granne, som lika uppspelt
log som en tonåring.
Jag kramade honom efter vi letat efter pennor. Han fick min
dotters ljusrosa ros, som han luktade på och kramade i sin hand.

En vakt tog honom i handen och gick vidare. Sen försvann
han i vimlet medan grannen letade efter en penna.

Patrik Isaksson nu gett min dotter hennes nalle hon vann
igår sitt namn.

Idag kommer Drill och Drull till Slotts cafét.


Denna karnevalen kommer jag och min dotter
bevara i vårt minne för evigt.




Fri vers av Filosofen2
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-15 12:16



Bookmark and Share


  Zelogath
Att få träffa sin idol är alltid ett minne för livet
Jag minns det nästan som igår när jag träffade Johan Stengård för första gången
Då var jag ca fyra, fem år men minns det så väl
Vi har träffats många gånger efter det, såpass att han känner igen mig
Och ser mig nu som sin kollega, då vi båda är i musikbranschen
Sånt är mäktigt
Du och din dotter kommer minnas detta hela livet, i lycka
Tack för att du delar med dig till oss läsare!
Applåd!
2011-07-16

  La Magnólia VIP
Underbara minnen att spara i hjärtat!
2011-07-16

  Anna*
Så häftigt! Vad roligt för er att dela den upplevelsen =0)
2011-07-16

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Wow, vad härligt.
Njut av varje ögonblick. Du skapar dem själv!
2011-07-15

  Ari Viklund
Glada minnen!
är så viktigt få
dela med barn
2011-07-15

  Herr Funderare
Hej på dig!!
Vilken tid är det Drill och Drull i slottscafét?
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2