Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön

Snön faller vitare
än vitast
Skuggor förlängs
i ett obarmhärtligt ljus
Rädd för det vita
som kanske
är mer hotfullt
än det mörkaste mörka
ty inga hemligheter
kan gömmas
i det rena vita
lögnerna faller hårdare
än en ängel




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-15 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta