Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk dig låååånga pauser mellan replikerna...




Åjo...

 

En kopp till?

Nej jag tror inte det

Ska du vittja näten?

Nej jag tror inte det

Har du hört något från...

Nej

Ska du med på...

Nej

Annars då?

Åjo...

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-15 15:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Äktaste musselspråk... tavastlänningar, säger vi här i öst
2011-07-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Visst kan det låta just så...
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström