Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett hav

Som ett hav utan slut
sprider sig ditt hår
på vår huvudkudde

Här kan jag slumra
till dina andetag
som är som vindens
milda fläkt

Som en stadig trumma
pulserar ditt hjärta
och får mina sinnen
att vilja leka
obekymrat och fritt
Du är en gudagåva
från himlen sänd
Ett mirakel
som inga ord
kan göra rättvisa




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 88 gånger
Publicerad 2011-07-15 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta