Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tänder mitt ljus

Hon tänder mitt ljus
om natten
Dansar spökdansen
med tysta steg
Hon är från mitt förflutna
En saga som inte
ville få ett lyckligt slut
Nu plågar hon
mina sinnen
med en kall närvaro
vass som taggtråd




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-15 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta