Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardoft

Sommardoften fyller rummet...
En gnutta sol med regnet hängande i luften.
Kvällsluft med mörknande himmel.

Jag är ensam i min själ
men ändå fridfullt nära...

Villkoret är att vara
tillsammans
men ändå...

vill jag inte
har aldrig velat...

Lova mig sommar,
sol och bad,
alltid i en känsla av frihet.

Vilandes i sommarnattens famn...
Där har jag mitt hem...


© Klio, YAHA - 2011




Fri vers (Fri form) av klio
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-15 21:56



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vilande i sommarnattens famn...vackert
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

klio
klio