Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla hav

den gröna lågan brinner ilsket
sliter sönder min kropp i stycken
hjärtat pumpar ut gift i mina vener
svart smutsigt blod gör mig levande

men du

med ett leende som lugnar oceaner

välkomnar mig i din famn




Fri vers av fröken a.
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-16 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.