Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: Gunnar Ideström  / Dawlish, Devon




Helvetet är stenlagt (100 tecken)

 

 

Helvetet är stenlagt
med goda föresatser
lyder en känd sentens

Ändå tror jag att
mina planer
förverkligas




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-16 17:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så är det

du minner oss att minnas den gröna kvisten
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström