Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dokument 1.

jag är dokument nr 1
en opersonlig del av min dator
dokument 1, ingen tung pappershög
utan en fil
på min dator
varför kan jag inte få vandra omkring
som en verklig jag?
men istället är jag dokument 1
namnlös fil som bor i papperskorgen
på min dator
ta mig härifrån
gör mig riktig!
eller åtminstone
låt mig få vara namnlös fil, dokument 1
tillfälligt inneboende i din dator




Fri vers av Melinda
Läst 478 gånger
Publicerad 2004-07-21 19:38



Bookmark and Share


  arie
"varför kan jag inte få vandra omkring
som en verklig jag?" gillar upplägget i dikten samt uppslaget att se sig själv som ett dokument. Fint och uppslupet att läsa.
2004-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Melinda
Melinda