Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta

 

 

jag sitter i en tunna en grotta ser en gata en ko

råmar

jag hör det inte

 

-

 

i landet ingenting är tystnaden döv, orden stumma och fingrarna skeva som tiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 631 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-07-17 12:04



Bookmark and Share


  walborg
Starkt att kunna skriva så.
2011-08-19

  aol
dom två sista raderna är mästerligt skrivna
2011-08-01

  Valdemar Anders
Mycket bra! Absolut!
2011-07-22

  spellbound
Man kan fäkta bäst fasen man vill, man får en käftsmäll varenda gång... Så bra du skriver.
2011-07-21

  Linda CH VIP
Mycket bra - slutstrofen superb!
2011-07-17

  Katarina O´Nils Franke
Fantastisk! Jag gillar hur du vågar "ta avståndet" - pauserna gör också dikten. Mycket läsvärd!
2011-07-17

  Yrre VIP
Mycket talande och berörande.
2011-07-17

    ej medlem längre
Melancholia
svärta
är den klangbotten

som får oss
undertidom
flytande

att med kraft
svinga oss
mot höjder
2011-07-17

    ej medlem längre
kraftfullt och omöjligt att undkomma.
2011-07-17

    Max Poisé
Håller med Anna! De sista två raderna kunde stå helt själva!

Bravissimo !
2011-07-17

  Anna*
Ja, precis så är det. Slutraderna är suveräna!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött