Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musicerande regndroppar

Musicerande regndroppar sprider sig
med lövens eleganta piruetter
Det här är höstens sista dans




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-17 14:57



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Vackert
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta