Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄN EN GÅNG MED TÅRAR

Än en gång

så får jag vinka

med tårar på min kind

 

Än en gång

en avskedskyss vid grind

 

Än en gång 

 jag får vänta på nästa gång

 

Än en gång 

så får jag veta

att längtan blir lång

 

Aldrig

är de jag som åker

från någon

 som stannar kvar

 

Nej, aldrig, aldrig är de jag

 

Aldrig

någon annan

som vinkar vid sin grind

 

Alltid

jag som står med tårar

på min kind

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 1526 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2011-07-17 17:04



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Du får fram tårar
2023-09-23

  Futureprincess
Vackert beskrivet, men otroligt sorgligt!
2018-02-02

  Undine
Berör!
2013-04-07

  nasma
Väldigt vackert!
2013-01-07

  M M Mannheim VIP
Det måste vara att alla tycker det är så trevligt att komma till dig. Du måste ha dragningskraft på andra som gör att alla vill komma till dig. Det är därför de kommer till dig istället för tvärtom.
2012-08-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Väldigt sorgset och ändå så vackert skrivet!
2011-08-27

  aol
vemodigt berörande vackert
2011-08-17

  Linda CH VIP
En underbar men sorglig text. Applåd!
2011-07-17

    Lejla Huseinovic
wow
2011-07-17

  Anna*
Djup saknad och längtan som ger sig uttryck i tårar även om sorgen inom kanske är ännu större än tårar kan uttrycka!
2011-07-17

  Ninananonia VIP
Så berörande...

Du skriver så bra och vilken vacker bild.. :)
2011-07-17

  Maria T
Längtan, saknad
ensamhet
2011-07-17

  Mona Drugge
Tungt och sorgset. Berörande fint. Mitt hjärta tåras med dig, men vet att även om väntan blir lång kommer den tillbaks till dig.

Kramar till dina tårar min vän!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP