Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultron på stråt (100 tecken)

 

 

Det var en gång
en sorgsen sång
så vacker
att den lockade
fram min gråt

Om havet
tång
och
smultron på stråt




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-18 12:09



Bookmark and Share


  Julio VIP
fin text, till denna vackra bild..Bra
2011-07-19

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Du hittade en trevlig grafisk form för texten.
2011-07-18

  stenhur VIP
Bilder, dofter, känslor i fint koncentrat!
2011-07-18

  Lena Själsöga Keijser
och horisonten är
ett strå
en strimma

är en cirkel

i cirkels mitt
andas smultrons berättarljus

och du skriver sagan vacker
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström