Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stod vid din grav inatt




Jag stod vid din grav inatt


och medan midnattssolen

försökte torka

mina saknadstårar

tyckte jag mig höra

din röst viska

"gråt inte, käraste

lev och njut

ditt liv är inte slut -


din morgondag

i ditt nya liv

har bara börjat

och den ska följas av fler

vackra dagar"

*

solrosorna

vid din gravsten

slog ut i full blom

dagen därpå


jag satt i gräset

och nynnade

på vår kärlekssång

och visste

med ens

att det faktiskt går


att älska två




samtidigt










Fri vers av Junitvillingen
Läst 508 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-07-18 12:37



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Så himla vackert... det märks verkligen att det kommer från hjärtat och det gör den bara ännu finare och desto mer berörande. Du är så stark och så duktig! Du vet vad jag tycker - du är bäst. Kram!
2011-07-29

  Peter Jr Eriksson
du är vacker med dina ord ! berör hjärtat !
2011-07-21

  Anita Brännström VIP
vackert...beautiful...och sorgset...fint
Anita
2011-07-21

  ULJO
Så berörande så man ryser i kroppen.
2011-07-19

  Jaseph
Vackert och starkt!
2011-07-19

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vi har alla olika uppgifter här i livet.
En av de viktigare kan nog vara att
med tacksamhet för det som varit...
leva NU!
2011-07-18

  Yrre VIP
Mycket berörande och sant.
2011-07-18

  anits VIP
Vackert och berörande
2011-07-18

    ej medlem längre
Vackert !
2011-07-18

  Maria T
Så fina ord du hör rösten
viska.
Kärleksfull bild.
Grattis
2011-07-18

  LovisaCecilia
tack, det har inte jag förstått än. Det där med att älska två.
2011-07-18

    ej medlem längre
Amazing Grace!!!

Bokmärks
2011-07-18

  Rosen VIP
vackert diktat om kärlekens fortsatta spår...
i förtröstan om en fortsättning...
2011-07-18

  Maj-Lis VIP
Så vackert..och så förströstansfullt
2011-07-18

  Sonja Sidorow Lapington
vackert utan sentimentalitet
2011-07-18

  stenhur VIP
Riktig kärlek öppnar, bejakar, tillåter och får sitt föremål att växa och blomma. Den kräver inte ensamrätt och full kontroll som somliga tror är ett kriterium på kärlek. Din dikt visar att du lever i den riktiga sortens kärlek!
2011-07-18

  Anna*
Fint och berörande där värmen även finns i de ord du tyckte dig höra. Kram
2011-07-18

    Max Poisé
Egentligen är antalet oändligt när det gäller älska!
Fin text som jag tar med mig utan tvekan och lägger under sovkudden!
2011-07-18

  Osvalds_Dotter VIP
En text som berör - en sådan djup kärlek
som lever kvar, och som stöttar här och nu.
Man kan älska två, det är uppenbart
när man läser. Vilket också visar på din
stora kärlek och hur du delar den med andra.

Även här på poeter är du en -

SOLROS <3
2011-07-18

    Ken Cassel
Ja, du Anitha!
Det där låter som äkta kärlek till din bortgångna man
Fint där, tycker jag!

Kramar i massor!

Ken
2011-07-18

  sangel
Så sorgligt hoppfullt och innerligt. Blir rörd till tårar
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen