Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målning av Marcantonio Bassetti




Min far blev gammal (100 tecken)

 

 

 

Min far blev gammal
äldre än jag är nu
Min farfar vet jag inget om

Alla har sin tid
att ordna och ta itu




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-18 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström