Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ENDA RÖRA!

Skriva
Skriva
Skriva

Jag skapar
Tänker

Men får ingeting gjort

Det klia i fingrarna. Tankarna bara snurrar och snurrar
Att det är ett under att jag äns kommer ihåg någoting ...


Tiden räcker inte till, jag vill hinna så mycket

Många vill ha min hjälp hemma

Men jag vill skriva!

Kan inte sova

Jag vill hjälpa till, men när tankarna kommer
så måste jag skriva dem




När tanken är ny, är vilja som starkas
Väntar man för länge, svalna den där viljan

En bra idé glöder inte om de får stå fram utan något arbete




Just Nu glöder väl hela huvudet

Om en hjärna var som en stor sten ...
ja då har jag bara en massa små grus kvar









Men vad sägs om att börja andas först


OM


Tankarna kunde vila lite

Jag måste göra klart det jag redan ha

Det är inte jobbigt eller så

Bara

Tankarna snurrar snabbare och snabbare

Tiden

Det är problemet till det mest


Men det är riktigt kul att skriva

Önskade bara att jag hade flera händer






Fri vers av Black Bird
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-18 17:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Kan känna igen mig i dina ord...du är en skapande själ, det märks ;)
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird