Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jade


How much pain
can a heart comprehend,
before it stops beating?




Fri vers av copsandrobbers
Läst 489 gånger
Publicerad 2011-07-18 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

copsandrobbers
copsandrobbers